Neretva komerc doo je preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu sa sedištem u ulici Rajka Mitića 12 Beograd. 
Počeci firme, tada usko usmerenu na distribuciju pića, vezuju se za malo skladište, na Dušanovcu. 1992 godine, kada je firma osnovana, uslovi nisu ni izbliza bili dobri kao danas, ali smo stalnim trudom i inovacijama pregurali težak period devedesetih. Koristeći gotovo sve prilike za zauzimanje tada labilnog tržišta, ušli smo u 2000te kao već konkurentan i naširoko poznat distributer u Beogradu.
U godinama koje slede, pa do danas idemo samo uzlaznom putanjom. To dokazuju otvaranjem jos 5 velikih distributivnih centara koji dugo ne opslužuju samo Beograd, već i širok reon okolnih manjih gradova, koji takođe planiramo da širimo.

Navedeni distiibutivni centri se nalaze na sledećim lokacijama :

DC1 Dusanovac,Stefana Prvovencanog 148-trenutno u pripremi
DC2 Grmeč, Auto put 20, Zemun
DC3 Lipovica, 29 Novembar 1b Barajevo
DC4 Leštane, Kružni put 50, Grocka
DC5 Krnjača, Zrenjaniski put 82, Palilula
DC6 Ub Tamnavska 47a, put za Sabac

Pored veleprodaje, možemo se pohvaliti i uspostavljenim sistemom maloprodaja na 32 lokacije u Beogradu i široj okolini grada. Naravno, 32 nije broj na kojem planiramo da se zaustavimo i smatramo da u ovom sektoru imamo još mnogo mesta za razvijanje i dalje širenje.

Takođe, sve ovo prati i nezaobilazni horeka kanal koji takođe igra veliku ulogu u našem ceokupnom poslovanju. Hoteli, restorani, kafići, kao i velika većina bitnih događaja u našem gradu se snabdevaju upravo iz naših distributivnih centara pod budnim okom horeka menadžera i komercijalista. To uključuje dnevne i noćne žurke, samite, okupljanja i razne beogradske festivale.
Kao primer možemo navesti da svojim uslugama zadovoljavamo najveći pivski festival u jugoistočnoj evropi – Beer fest u Beogradu. Kroz kapije festivala za 5 dana, koliko traje, prođe oko 500 000 ljudi, što naši uvežbani radnici i logistika svake godine proprate bez ikakvih problema.

Celokupno poslovanje Neretve Komerc prati izuzetno jak informacioni sistem sa savremenim tehnologijama i softverskim rešenjima koji nam omogućavaju vršenje tačnih analiza, donošenje pravih odluka u pravom treuntku, produktivnost i samim tim i visoku konkurentnost.

Posedujemo sopstveni vozni park sa preko 80 dostavnih i 20 komercijalnih vozila, svakodnevno organizovanih i usklađenih da svaka porudžbina u firmi bude isporučena u roku kraćem od 24h.
Taj rok, naravno, u hitnim situacijama ili uz raniji dogovor, je uglavnom kraći. Vaše je samo da napomenete.
Veliki lager robe raspoređen u 6 povezanih distributivnih centara nudi besprekornu sigurnost isporuke robe i dostupnost svakog artikla u toku cele godine po najboljim cenama na tržištu. Takođe, usluge koje Vam pruža tim iskusnih ljudi, u odnosu na informacije koje nam date, može najbolje da vam preporuči asortiman za događaj koji organizujete.
Poslujemo sa preko 3000 zadovoljnih kupaca i 300 dobavljača kao i drugim spoljnim partnerima. Nisu nam strani ni inostrani partneri, tako da tradicionalno izvozimo domaće artikle u nekoliko dalekih zemalja sveta, a imamo i saradnju izvoza i uvoza sa komšijama sa Balkana.
Pored brojnih primera izvoza, možemo se pohvaliti i uvozom, u vinskim krugovima veoma cenjenih, hercegovačkih vina Vukoje sa geografskim poreklom.

Nudimo vam distribuciju bogatog asortimana apsolutno svih vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pića i konditorskih proizvoda koji se mogu naći na tržištu Srbije po najboljim cenama. U našoj stalnoj ponudi možete naći preko 2000 aktuelnih artikala koji će put do vas efikasno pronaći uz pomoć 260 zaposlenih koji rade kod nas.

Partneri smo i najveći kupci svih vodećih kompanija u Srbiji u našem domenu a to su : Coca cola HBC Srbija, Apatinska pivara, Knjaz Miloš, Rubin, Heineken, Carlsberg, Tikveš vinarija, Next, Nektar i ostalih proizvođača voda, sokova, piva, vina žestokih pića, konditoa, ulja i šećera.
Brojna odlikovanja i plakete za najveće kupce navedenih kompanija, kao što su Coca cola Hbc konferencije i konferencije Apatinske pivare, koje svake godine odnosimo, dokazuju zacementiranu lidersku poziciju u našem domenu koja traje već više od deceniju.

Tradicija duga 25 godina daje sigurnost, kako našim kupcima, tako i dobavljačima. Time stvara direktnu, jaku vezu između njih, što je uostalom i razlog što postojimo i radimo.

Možete nas kontaktirati lično u našoj direkciji i distributivnim centrima, putem telefona, mejla, sms poruka i svim vidovima internet komunikacije.

Neretva Komerc, tu smo za sve!